Tilpassede storsekker

Våre tilpassede storsekker produseres i henhold til dine ønsker. Det er du som tar beslutningene om storsekkens struktur, størrelse, farge, løftestropper osv. Sammen med deg utformer vi en storsekk som fullstendig imøtekommer dine behov og oppfyller dine krav. Har du allerede en storsekk du er fornøyd med, kan vi enten tilby en lik sekk eller videreutvikle den i samarbeid med deg for at den bedre skal møte behovet ditt. Du får en gratis prøvesekk fra oss for godkjenning før vi starter selve sekkeproduksjonen. Sekkene våre gjennomgår en streng kvalitetskontroll: de testes av fabrikkens eget og av et eksternt laboratorium for å oppfylle kravene som stilles til dem. For tilpassede storsekker er minste bestillingsantall kun 100 stk. Ved behov kan alle våre storsekker produseres som næringsmiddelklassifiserte.

 • ✓ Vi kan tilby akkurat de samme sekkene som du bruker i dag, eller vi kan sammen lage en helt ny sekk som oppfyller bedre krav, som kan ha endret seg over tid.✓ Minste bestillingsantall for en kundetilpasset sekk er kun 100 stk.

  ✓ Vi kan tilby fleksible leveranser til kunden (for eksempel månedlig, annenhver måned osv.) og på den måten redusere kundens behov for å binde opp kapital for lagring.

  ✓ Vi kan produsere et prøveparti for testing hos kunden.

 • Materialee: Laminert eller Ikke laminert vevd PP-stoff, rundvevd eller flatvevd. Materialevekten tilpasses etter påkrevd kapasitet eller bruksområde.
 • Innersekk (=liner): Storsekkene kan utrustes med en innersekk. Innersekken kan festes på innsiden av en yttersekk og forblåses ved behov. Flere alternativer av form og tykkelse.
 • SWL/maksimumslast: Fra 200 kg til 2000 kg.
 • SF/sikkerhetsfaktor: 5:1, 6:1 og UN-godkjent.
 • Trykk: Fra én til fire sider med maks. fire farger
 • Dokumentlomme: Størrelse, plassering og type i henhold til kundens behov.
 • Løftestropper: Lengde og tykkelse i henhold til kundens behov. Stroppene kan være sydd fast i hjørnene eller over hjørnet (cross-corner).
 • Sting: Stingtypen i sømmen har en vesentlig innvirkning på sekkens holdbarhet og tetthet.

Vi tilbyr også flere strukturelle løsninger for sekkens topp, bunn og vev.

1- og 2-punkts storsekker
En storsekk med én eller to løftestropper kan lages av flatvevd eller rundvevd Materialee med eller uten laminering. Den er lett å håndtere selv for bare én person. Disse sekkene er ofte en mer fordelaktig løsning sammenlignet med sekkene med fire løftestropper. Dette gjelder særlig for sekken som har stjerneformet bunn, siden bunnen er utformet av den samme delen av Materialeet som selve kroppen av sekken. For å fuktisolere en storsekk, kan man bruke en innersekk som er løs eller festet i yttersekkens løftestropper.

avoin-2lenkkitäyttöputki-1-2lenkkiatäyttöputki-1-2lenkkia2kaulus-1ja2-lenkkia
åpenpåfyllingsstuss (sydd i løftestroppene)påfyllingsstuss (på bunnen)

skjørt

1lenkki

tasapohjapoistoputkiconicaltahtipohjapoistoputki-suojapoistoputki, läppä
flat bunntømmestusskonisk bunn, tømmestussstjernebunntømmestuss med beskyttelsetømmestuss, ventil

4-punkts storsekker
En storsekk med fire løftestropper kan lages med eller uten laminering. For å fuktisolere en storsekk, kan man bruke en løs innersekk eller en innersekk som er sydd eller limet til yttersekken. Sømmene kan også støvtettes.

täyttöputkikaulustäyttöputki ja läppä

åpen

påfyllingsstuss skjørtskjørtventil og påfyllingsstuss

4-lenkkinen-suursakki

tasapohjapoistoputkiconicalpoistokauluspoistoputki-suojapoistoputki, läppä
flat bunntømmestusskonisk bunn, tømmestussskjørttømmestuss med beskyttelsetømmestuss, ventil

Lösningar

 Q_bag pyöreäkudos zig-zag d-lenkitfarmi
Q-bag
Innvendige forsterkninger i sekken bidrar til at storsekken holder formen ved fylling, dvs. at sekken ikke avrundes. På den måten tar storsekken mindre plass under transport, og fraktkostnadene reduseres sammenlignet med vanlige storsekker.
Rundvevd
Spesielt i rundvevde storsekker er det vanlig at løftestroppene er sydd over hjørnene
For tung belastning
Storsekkens løftestropper kan ha forlengelser som går under sekken og gjør det mulig for sekken å tåle større vekt.
D-punkt
D-stropper fra hjørne til hjørne letter behandlingen av storsekken.
Ventilert
Storsekkene kan også lages av ventilert Materialee.

I tillegg til ovennevnte typer storsekker, tilbyr vi også andre alternativer, f.eks. antistatiske, ESD- og filtrerende storsekker. Still oss flere spørsmål!