Om oss

Zymotec Oy ble grunnlagt i 1992 og er et selskap som importerer og produserer plastforpakninger og forpakningsmaterialer for industrien. Kundespesifikk forpakningsplanlegging eller kundens deltakelse i planleggingsprosessen er en vesentlig del av vår tjeneste.

Vi har en allsidig kundekrets: fra store selskaper til privatkunder. Produkter av høy kvalitet, prissetting og fleksibilitet for å møte kundenes behov er bare noen av faktorene for at vi lykkes. Vi sikrer høy kvalitet gjennom en kvalitetskontroll i to trinn i produksjonsprosessen både i Europa og Asia: fra hvert produksjonsparti tas det storsekker som testes i fabrikkens eget laboratorium og vanligvis også i et eksternt laboratorium, f.eks. Labordata, som er et tysk velkjent og respektert laboratorium innen dette området. Testen utføres i samsvar med standard ISO 21898. Det betyr at hver av storsekkene vi sender til våre kunder, har et kapasitetssertifikat.

Vi har bred erfaring i levering av storsekker for forpakning/lagring/transport av ulike typer materialer. For det meste er disse storsekkene spesialprodusert i henhold til kundens krav. Å møte disse kravene kan bety en innersekk eller laminering, tykkere vev osv.

Lokalene våre ligger i Riihimäki, bare 70 km fra Helsingfors.

Våre kunder: